nedjelja, 15. travnja 2018.

TedHair Wholesale Virgin Hair ♥

Pozdrav svima i dobro došli  u novi post.

Danas pričamo o još jednom sajtu koji prodaje stvari za kosu, konkretno perike i ekstenzije pod nazivom Tedhair.

Ako se sjećate prije par dana sam također spominjala jedan sajt koji se bavi recimo istim stvarima, pa ću se danas samo nadovezati i pokazati vam jedan sličan, skoro isti sajt samo što naravno možete pratiti akcije na jednom i drugom i pratiti gdje vam se najviše isplati kupiti.
Dosta ponude pogledajte wholesale virgin hair .


1 l 2

Kao što sam rekla i prošli put, moram opet, kosa izgleda fenomenalno, uredno, zdravo, sjajno i mislim da bi bila idealna.
Znam da je sada dosta popularno da cure ili žene za mature ili vjenčanja naručuju, iznajmljuju ekstenzije, e pa ovo vam je odlična prilika! Po veoma pristupačnim cijenama možete kupiti nadogradnju i iskoristiti za bilo koju buduću priliku. 

Dio koji mi se posebno sviđa na ovome sajtu jest definitivno onaj koji se odnosi na Wholesale wigs.

1 l 2

Ovaj dio jeste malo skuplji, ali dobijete kompletnu periku od prave dlake pa mislim da se svakako isplati. Ja si dosta puta pokušam uvijati kosu da dobijem ove sitne lokne, čak ni pletenicama ne budu dovoljno sitne loknice, pa mislim da će mi jedino rješenje biti prava perika. U zadnje vrijeme baš planiram malo eksperimentirati sa ovim stvarima, pa očekujte svašta!


Još jedan zanimljiv dio ovoga sajta se odnosi na start hair business.
Dakle, ako želite pokrenuti vlastiti posao vezan za ekstenzije, prodaju, ili otvaranje vlastitog frizerskog salona koji će nuditi usluge nadogradnje ekstenzija, ovaj sajt nudi fenomenalne ponude tako zvane kupovine na veliko!
Kada kupujete na veliko inače, znate da uglavnom dobijete popust na količinu, pa se to dugoročno isplati.
Ukoliko vi planirate, ili znate nekoga ko planira sa pokretanjem vlastitog biznisa, preporučite mu ovo, sigurna sam da će vam biti zahvalan!

U nekim salonima morate donositi vlastite ekstenzije što je veoma nepraktično i oduzima dosta vremena i strpljenja, pa mislim da je za sve salone bolje i profesionalnije da posjeduju, odnosno kupe na veliko svoje vlastite. Ukoliko dođete u situaciju da vam se traže ekstenzije, opet je ovaj sajt idealno rješenje za vas jer ćete sigurno naći odgovarajuće!

Razne boje, dužine, frizure, apsolutno imate ogromnu mogućnost izbora. Iskreno čula sam za ova dva sajta još prije skoro dvije godine i od tada ih pratim na svim društvenim mrežama, zaista su fenomenalni, često nude odlične popuste i akcije, isplati se pogledati ili naručiti, pa ih zapratite kako bi saznali sve o budućim ponudama i sniženjima.




Nadam se da vam se post sviđa.
Ukoliko ste imali iskustva sa ekstenzijama, pišite nam svima u komentare.
Ljubim vas!♥

1 komentar: